layers (1)

Rreth Nesh

Ne, në Kurti Unibllok, kemi mbi 17 vjet përvojë në industrinë e tullave dhe blloqeve të betonit. Përkushtuar ndaj cilësisë dhe inovacionit, ne jemi udhëheqës në sektorin e ndërtimit.
Lexo më shumë

layout

Tulla & Blloqe Betoni

Produktet tona të tullave, betonit dhe ndërtimit janë të njohura për cilësinë e tyre të jashtëzakonshme dhe përshtatshmërinë për projekte të çdo lloji.
Shfleto Produktet

box

Vizioni

Vizioni ynë është të krijojmë një ambient ndryshe, më cilësor dhe të qëndrueshëm, duke ndihmuar komunitetin dhe mjedisin në të njëjtën kohë.
Shiko Punimet

Kurti Unibllok

Kurti Unibllok u themelua pas një eksperience të suksesshme prej 17 vitesh në Itali dhe sot është kompania udhëheqëse në Shqipëri në prodhimin e tullave të betonit.

Kompania jonë, Kurti Unibllok, ka zhvilluar partneritetet e saj, duke bashkëpunuar me klientë vendas dhe ndërkombëtarë. Suksesi ynë vazhdon të bazohet në reagimet pozitive dhe kënaqësinë e klientëve.

Forca kryesore e betonit është aftësia për të marrë forma të ndryshme. Ndërtimi i godinave dhe mjediseve përmes blloqeve të gdhendura është bërë një trend në treg pas shumë viteve.

Përdorimi i blloqeve të gdhendura ofron mundësi për ndërtim të personalizuar dhe unik, duke siguruar cilësinë dhe qëndrueshmërinë e një teknologjie të vjetëruar. Blloqet e gdhendura përdoren me sukses në ndërtimet industriale, administrative, publike, dhe rezidenciale, për të përmbushur dëshirat dhe kërkesat e klientëve, si dhe për të krijuar ambiente të shfrytëzueshme për banim dhe punë.


ISO 9001:2015

KURTI UNIBLLOK garanton standarti e produkteve të çertifikuara nga Organizata Ndërkombëtare për Standardizim ISO 9001: 2015.

Deklarata Rezistence

Me testimet e kryera KURTI UNIBLLOK tregon që produktet e betonit që disponon në treg kanë kaluar me sukses testimet e rezistencës dhe cilësisë.

“15” Vjet Garanci

KURTI UNIBLLOK ofron “15 vjet” garanci për të gjitha produktet e betonit që tregton.

Punimet Tona

Kurti Unibllok – Cilësi që ndërtohet në çdo gurë.

Tulla & Blloqe Betoni

Kurti Unibllok – Themeli i projekteve të suksesshme që zgjatë për gjenerata të tëra.

Kompania Kurti Unibllok ofron një shirit të gjërë të produkteve të betonit për fasada, lisho, dhe një spektër të gjerë të ngjyrave të personalizuara për të përmbushur preferencat tuaja. Qendra e bllokëve është shumë e përshtatshme për sheshet, parket, rrugët, ndërtimin e shtëpive, muraturën, trotuarët dhe shumë aplikacione të tjera. Kurti Unibllok është zgjedhja e duhur për ju. Kapaciteti i prodhimit tonë është 1200 m2 në ditë.

Kurti Unibllok është zgjedhja e duhur për partnerin tuaj i cili ofron një gamë të gjerë të zgjedhjeve për materiale ndërtimi që mund të përshtaten me projektet tuaja për shtëpitë, bizneset dhe mjedisin tuaj.Shfleto Produktet

Vizioni

Në vizionin tonë, betoni Kurti Unibllok është rruga e qëndrueshme për të ardhmen.

Profili i Kompanisë

Kurti Unibllok është vendosur në Manëz, në një pozicion strategjik pranë kryqëzimit të akseve kryesore mes Tiranës dhe Durrësit. Kompania disponon instalacione të furnizimit me tulla betoni që sigurojnë dorëzime të shpejta dhe cilësi të lartë për klientët në të gjitha destinacionet. Pozicioni i kompanisë është i përshtatshëm dhe investimet në mjete të reja na lejojnë të ofrojmë prodhim cilësor dhe transport të shpejtë dhe të sigurtë.

Tek Kurti Unibllok gjeni të gjithë zgjidhjet për dekorimin e oborrit tuaj. Ne ofrojmë një gamë të gjerë zgjedhjesh për materialet e ndërtimit që përshtaten me shtëpinë, biznesin dhe mjedisin tuaj. Kompania jonë përcjell seriozitet, cilësi të lartë, përkushtim ndaj klientëve, çmime konkurruese dhe garanci për të gjithë produktet tona. Sistemi ynë i prodhimit është rezultat i një eksperience të pasur, ekipit të specializuar, teknologjisë së fundit, infrastrukturës së përditësuar, dhe logjistikës që ofrojmë.

Objektivat

Në “KURTI UNIBLLOK Sh.p.k.”, jemi të angazhuar për të krijuar vlerë për stafin tonë dhe klientët tanë duke theksuar vlerat kryesore, zbatimin e standardeve etike të biznesit, komunikimin e ndjeshëm dhe të vazhdueshëm me të gjithë interesantët, dhe zgjidhjen e çështjeve të tyre në kohë dhe në mënyrën e duhur.

Misioni kryesor i kompanisë sonë është të zhvillohet si një prodhues i besueshëm i tullave, trotuareve, bordurave, dhe pllakave prej betoni, duke kombinuar shpërbërjen e sipërmarrësisë dhe operimin me përsosmëri në përputhje me vlerat e njerëzve, shoqërisë, dhe mjedisit. Për të arritur këtë qëllim, ne i ndjekim vlerat e paracaktuara që udhëhoqën veprimtarinë tonë të përditshme dhe shprehin përkushtimin tonë ndaj të gjithë palëve të interesuara.

Vizioni & Misioni

Misioni dhe vizioni janë shtyllat kryesore të udhëheqjes sonë në kompaninë “Kurti Unibllok.” Ne themelohemi mbi parimet e cilësisë, shumëanshmërisë, korrektësisë, dhe paraqesim mbi të gjitha ndershmërinë. Këto parime dhe motoja jonë udhëhoqën punën tonë me pasion, me qëllim që klientët të kenë një përvojë të jashtëzakonshme, ku çdo moment shpërthen me zbatimin e vlerave tona.

Synimi dhe misioni ynë janë që produktet tona të gjejnë përdorim jo vetëm në Europë, por edhe jashtë saj. Ne kemi realizuar me sukses të gjitha misionet që kemi përcaktuar; dhe në të gjitha fazat e punës sonë, kemi ofruar shërbim me përkushtim dhe respekt të barabartë për të gjithë klientët tanë, pa ndonjë dallim të pamjaftueshëm.

Galeria

Krijimi shfaqet në çdo ngjyrë dhe formë – Të tregojmë bukurinë në çdo detaj.
Shfleto Galerinë