Tulla, pllaka, bordura, puseta betoni

Kurti Unibllok, ju ofron një gamë të gjërë të bllokut të betonit për fasada lisho dhe zgjedhje të shumta në ngjyra sipas dëshirës.

Realizimi i godinave dhe ambienteve të punës me blloqe të gdhendura me kalimin e viteve ështe kthyer tashme në një tendencë tregu. Përdorimi i blloqeve të gdhendura ofron një ndërtim original e të veçantë, të personalizuar sipas klientit, duke përçjellë sigurinë e përdorimit të një teknologjie të konsoliduar dhe jetëgjatë.

Godina industriale, administrative, publike, por dhe rezidenca banimi me blloqe të gdhendura janë një zgjedhje e gjetur për të plotësuar fantazinë dhe kërkesat e klientit
dhe ambientet e banimit apo të punës.

Kurti Unibllok është zgjidhja juaj për partnerin ideal. Ne ju ofrojmë një gamë të gjërë zgjedhjesh në materialet e ndërtimit, të pershtateshme në zgjidhjet për shtëpinë, biznesin dhe ambientin tuaj.

 • Sheshe, parqe, rrugë shtepie, muratura, trotuare dhe shumë me tepër
 • Fabrika e prodhimit të autobllokantëve Manëz
 • Pllaka betoni të formave dhe ngjyrave të ndryshme, bordurë dhe blloqe të vjetëruara
 • Shpejtesi kualitet
 • Fabrikë prodhimi me standartet e CE
 • Teknologji e automatizuar dhe pervojë italiane
 • Produkte cilesorë
 • Prodhim i shpejtë
 • Rezistent
 • Ngjyra të çertifikuara
 • Ambalazhim
 • Transport
 • Shtrime me grupe pune profesionale
TOSCANO
PLLAKË HARK
PLLAKË TRE OTO
PLLAKË DOPPIO TI
BLLOK FASADE I GDHENDUR
BLLOK FASADE NORMAL & LISHO
TULLË TRESHE (TRE PECE)
DOPPIO ES
PLLAKË BARI (GRILIATA)
KONETA
BORDURË HARK
BORDURË BETONI (30cm-12cm-8cm)
PUSETA BETONI